O meni

-Tonći Morić Bingo

tmbingo

Jednostavan. i Unikatni. dizajn moja je strast!

- Ljubav prema dizajnu

Uživam u stvaranju kvalitetnog izgleda tvrtke i u pronalaženju novih korisnika svojim partnerima.

- OD 2007

BITNO ZA NAPOMENUTI​

Za početak, moram napomenuti da će svi Vaši podaci koje podijelite sa mnom biti strogo zaštićeni i spremljeni u kriptirani sistem, ali u skaldu sa zakonom bit će obrisani čim Vi to zadražite. Više o zaštiti privatnosti možete pronaći na sljedećem linku:​ 

- O MENI -

Jednostavno. Unikatno.

Ja sam freelancer koji vjeruje u naporan rad. Uživam u stvaranju kvalitetnog izgleda tvrtke i pronalaženju novih korisnika svojim partnerima. Smatram da s Jednostavnim. i Unikatnim. izgledom kojeg radim, moji partneri imaju veliku prednost koja će ih odvesti do pravih kupaca.

1

MOJE IME

Prije nego krenemo s radom, bitno je da se upoznamo. Ja sam Tonći Morić Bingo te sam na temelju inicijala i nadimka odabrao ime obrta i Digitalnog studija. Ovo su samo neke od informacija, a više ćeš saznati kada se odlučiš raditi sa mnom jer, ipak, dobro upoznavanje stvara veliku razliku. ​

2

CIJENA

Kod mene fixne cijene jer ono što radim ne može se staviti u jednostavan cjenik. Svaki rad je drugačiji, unikatan i stvoren isključivo za moje kupce. Cijene koje se nalaze na stranici su okvirne i tek kada se upoznamo, napravimo plan i strategiju mogu napraviti točan cjenik usluge.

3

UNIKATNO

Kao pravi kreativac, ne radim osnovne stranice koje su kopija drugih ili su po kalupu. Kod mene se radi na sistem što bih ja kao klijent prvo trebao imati na stranici i na temelju toga stvaram stranice koje su predivne za oko, ali i vrlo jednostavne za korisnika.

4

KAKO RADIM

Moje stranice nisu osnovne. Koristim najbolje servere, premium tehnologiju te dodatke koji su savršeni za klijenta i omogućuje mu jednostavan rad i bolju produktivnost.

Sljedeće

Imate ideju?