Tko smo mi?

Mi se nikada nismo uklapali,
zato smo se naučili isticati!

Iza nas je više od 10 godina u razvoju web stranica i izradi digitalnih rješenja, marketinga te prodaje, u čemu Vam, također, možemo pomoći i biti dobar partner.

Pomažemo tvrtkama ojačati online poslovanje istraživanje, izradom strategija, dizajnom te marketingom.

Mi smo full digital studio sa sjedištem u Zadru, ali nas uvijek možete dobiti i online budući da smo remote studio.

Iza nas je više od 10 godina u razvoju vrhunskih web shop stranica te izradi digitalnih rješenja, marketinga te prodaje, u čemu Vam, također, možemo pomoći i biti dobar partner.

tmbingo. u brojevima

15

godina rada

56

sretnih klijenata

162

odrađena projekta

3245

kreativnih ideja

Upoznajte theteam.

Znamo kako izraditi kvalitetno online poslovnanje s fokusom na kupca, koji će Vam osigurati stabilan, a u konačnici i veći prihod.

Ali tu nije kraj. Nakon što izradimo i isporučimo Vaš projekt, ostajemo uz Vas i podržavamo Vaš rast online poslovanja i prodaje kroz stalno održavanje te moguće naknadne korekcije prema Vašim željama.

Također, vodimo računa o likvidnosti Vaše tvrtke, a time omogućujemo zaista jedinstvene načine plaćanja, poput obročno plaćanja do 24 rate bez kamata.

ANDREW BOWMENVeer
Read More
"Naša suradnja s TMBingo design studio je od samog početka vrlo kvalitetna. Komunikacija je brza putem CRM kanala i sve naše želje do sada su uspješno posložene u web shop kakvu smo zamislili. Također, prijedlozi oko detalja i dizajna su bili kvalitetni i jednostno su se uklopili. Nadamo se da će se naša suradnja i dalje nastaviti uspješno kao i do sada."
GERH BACHMAIERHogl
Read More
"Od inicijalnih pregovora do posljednjeg detalja na web shopu, maksimalno susretljivi i profesionalni u svojem pristupu, što je rezultiralo uspješno odrađenim projektom i zadovoljstvom Hogl menađment tima!"
J. SkorćePogrebno poduzeće Skroće
Read More
Izvrstan posao, TMBingo nam je radio novu web stranicu tvrtke nakon više godina održavanja stare, došao je red da se "obnovimo". Suradnja ide glatko i sve naše želje su ispunjene.
HRVOJE ZURAKZurak Ugradnja Kamena
Read More
Uz TMBingo Design Studio smo od samog našeg početka 2012. koristimo hosting i radili su nam sada i drugi novi web, iznimno smo zadovoljni. Stranica je puno preglednija nego stara a brzina toliko super da samo na prvoj stranici Google pretraživaća!
DAVID T. PARKSPetrol Canada
Read More
Surađujemo od 2006. godine. Veoma sam zadovoljan dobivenom uslugom. Ekipa je zabavna i lako se dogovoriti s njima oko svakog detalja. Topla preporuka.
MikeSCRATCH
Read More
Bez sumnje, u timu TMBingo Design Studio su visoko kvalificirani stručnjaci s kojima je privilegija raditi.
poslovni partneri

Pomažemo tvrtkama da
postignu svoje ciljeve!

tmbingo. mi gradimo odnose s ljubavlju istraživanjem dizajnom strategijom marketingom kodom pričom kolegama vodenim bojicama mišem i tipkovnicom olovkom dušom srcem strašću prijateljima obitelji ima li kraja? ima još jedan pa ponovo znanjem

O nama.