Dizajn | STRATEGIJA | Marketing

Go Veer

01

Projekt.

Kada imate odličnu viziju i uz to nađete profesionalni tim s kojim ćete raditi, sve ispadne, baš savršeno. Tako je Andrew Bowman složio profesionalni tim stručnjaka i napravio svoj brand. Danas je GoVeer poznat po kolicima stvorenim za sve terene, dekice za sve uvjete te šator kojega možete otklopiti u par minuta. Diljem SAD-a njegovi proizvodi su testirani od strane roditelja i male djece. Ocjena od 4.9 / 5 zvjezdica govori o kvaliteti proizvoda i kvaliteti projekta kojeg su Andrew i njegov tim stvorili.
02

Ideja.

Kada smo upoznati ciljanu skupinu znali smo da moramo u prvi plan prikazati obitelj i teren kako bi iskazala kvaliteta proizvoda. Kao i u svakodnevici proizvod nije u prvom planu, u prvom planu je priča – “Sretna obitelj u prirodi” – zato što Veer ne prodaje samo proizvod, prodaje se iskustvo koje možete imati uz kolica za sve terene! Odabran je minimalistički pristup izgledu, kako bi fotografije i kratki opis prikazali već spomenutu kvalitetu proizvoda.
03

Izrada.

CMS platforma WP premium + Woo

Tema Custom

Hosting DigitalOcean

Sljedeći projekt

Dizajn | Strategija | Marketing

tmbingo. mi gradimo odnose s ljubavlju istraživanjem dizajnom strategijom marketingom kodom pričom kolegama vodenim bojicama mišem i tipkovnicom olovkom dušom srcem strašću prijateljima obitelji ima li kraja? ima još jedan pa ponovo znanjem

Go Veer