Dizajn | Marketing

Hogl

01

Projekt.

Davne 1935 Josef Högl iz ljubavi prema cipelama započeo je danas (2020) 85 godina staru priču o kvalitetnim cipelama za dame. 2017 godine pokrenuta je web shop trgovina Hoegl.com s idejom da ponudimo svima ljubiteljima ove Austrijske tvrtke mogućnost nabaviti udobne i kvalitetne cipele. Danas Högl ima u ponudi razne vrste obuća, torbi, accessories-a za dame i broji dnevno preko 1000 novih prodaja.
02

Ideja.

Iz razloga jer smo već imali veliku bazu ljubitelja kvalitetnih cipela naš posao je bio stvoriti jednostavnu ali korisnu stranicu koja će biti spremna na brze promjene i proširenje. Ciljana skupina su bile poslovne dame koje žele udobnu i kvalitetnu obuću, ali smo početkom 2019 godine proširili se na sve vrste obuća, torbi i accessoriesa za dame od 18 – 88 godina ali i dalje ostali na kvaliteti i udobnosti.
03

Izrada.

CMS platforma WP premium + Woo

Tema Custom

Hosting Hetzner Online

Sljedeći projekt

Dizajn | Strategija | Marketing

tmbingo. mi gradimo odnose s ljubavlju istraživanjem dizajnom strategijom marketingom kodom pričom kolegama vodenim bojicama mišem i tipkovnicom olovkom dušom srcem strašću prijateljima obitelji ima li kraja? ima još jedan pa ponovo znanjem

Hogl