Rent me

Održavanje internet trgovine može biti noćna mora!

da bi bio užitak potreban VAM je Profesionalni
webshop administrator!

Što je sve posao webshop admina?

Pokušat ću u sljedećih nekoliko icona objasniti posao webshop admina

PREGLED ARTIKALA

Svi artikli moraju imati kvalitetnu sliku, odličan opis i pametno posložene atribute kako bi ga korisnik prije mogao nači.

Optimizacija slika

Svaka slika mora imati točnu veličinu kako bi se prije učitala i tako korisniku bila prije vidljiva, optimizacija slika je dug ali bitan proces.

IZRADA PROMOTIVNIh MATERIjala

Kvalitetni promotivni materijali su potrebni kako bi korisniku istaknuli bitne proizvode / usluge

OPTIMIZACIJA STRANICE

Velićina stranice ovisi o brzini učitavanja stranice, poredan na tražilici ovisi o brzini učitavanja stranice, a sve skupa ovisi o tome hoćete dobiti ili izgubiti nove / stare korisnike

ZADovoljstvo korisnika

Moji korisnici meni su sve! Bez njih i moj posao nebi postojao. Stoga znam da i tvoji korisnici moraju imat TOP uvijete kupnje! Pregled svake narudžbe, javljanje hitnosti i 0-24 dostupnost je dio posla WEB ADMINA!

BACKUP stranice i artikla

Svakodnevno je potrebno sve sadržaje, produkte, usluge, stranice, slike, tekstove pametno pospremiti u slučaju neželjenih opasnosti koje svakodnevno vrebaju internetom.

Zašto unajmiti web admina?

Redukcija troška

Unajmljivanje WEB ADMIN-a je cjenovno isplativije od zapošljavanja stalnog radnika, a ponovo dostupan u točno dogovoreno vrijeme

JAMSTVO TAJNOSTI

WEB ADMIN mora jamčiti da će sve podatke koje vidi, obrađuje i šalje biti 100% u tajnosti i po ugovoru koji potpisuje! Niti jedna stvarčica nesmi izaći bez dopuštenje vlasnika ili odgovorne osobe!

ZAŠTO TMBINGO DIGITAL STUDIO?

Preko 10 godina radnog iskustva, široko znjanje i velika radna navika! 

WORDPRESS WEB ADMINISTRACIJA
93%
OBRADA FOTOGRAFIJA
92%
OBRADA TEKST
89%
IZRADA PROMO MATERIJALA
91%
OPTIMIZACIJA STRANICE
96%
ONLINE MARKETING
89%
PROGRAMIRANJE
73%
TAJNOST
100%

Posao WEB ADMINA nije lagan, ali za mene koji ga volim raditi ovo je najbolji posao. Svakodnevno planiranje, optimiziranje, slanje i obrade veliki su mi užitak!

Tonći Morić
TMBingo Digital Studio

RENT ME

Napomena: Zbog težine i zahtjevnosti WEB ADMIN posla, svaki paket je ogranićen, stoga sam stavio broj slobodnih mjesta za svaki paket u samoj prijavi!